Det nærmer seg med stormskritt

Familien Bølum Kjørstad på Rondane

Hei alle våre støttepartnere, støttemenigheter og alle andre som følger med på vårt store misjonsprosjekt!

Tusen takk til alle dere som har meldt dere som sponsorer/er medlemmer i støttemenighet, slik at det er mulig for oss å reise ut som misjonærer til Paraguay. Vi er så glad for at dere er med oss både med bønn og økonomisk støtte.
Tusen takk for omtanke og bønn til også alle andre lesere av våre misjonssider på bolumkjorstad.com. Det er godt å dele vår erfaringer, tanker og bønnebegjær med noen som følger med oss.

Det begynner å nærme seg, og mer og mer faller på plass. Ennå er deler av budsjettet ikke helt på plass, så det er fortsatt spennende – men det ser forsvarlig ut å reise nå og satse på at resten ordner seg!
Hjemme i Trondheim er enda mer på plass siden forrige oppdatering her på nettsidene.
Huset er nå leid ut. Bilen er solgt, men vi kjører den ennå noen uker til. Flybillettene er kjøpt, vi har allerede begynt å pakke noen av koffertene. Nå har både Camilla og Thomas sluttet hos St.Olavs hospital, og tiden går helt og fullt til forberedelser. Nå gjenstår nedpakking av huset, demontering av møbler, stuving av møbler og esker ned i kjellerbodene – klart for overtakelse av huset til leieboerne (det er vel den største gjenstående jobben). Ellers er det mye å ordne i forbindelse med selve reisen; forsikringer, varsling av diverse etater hos norske myndigheter, vaksiner som ennå ikke er tatt, møte med skolen til Samuel, samtaler med GUS, Betel Trondheim og andre støttemenigheter og mye annet. Vær med å be for oss, slik at vi beholder roen og ikke stresser!

Familien Bølum Kjørstad på Rondane
Familien Bølum Kjørstad på Rondane

Søndag 11.september er utsendelsessøndagen fra Betel Trondheim. 15.september forlater vi Trondheim for en lang tid. 21.september forlater vi Norge, med kurs for Paraguay!

Paraguay, here we come!

Kommentarer