MisjonBK er ikke lenger i PY

Nå har vi vært i Norge i hele 4 måneder, i Trondheim har vi vært i 3 måneder. Men det føles ut som om vi har vært her i et halvt år allerede. Vår misjonstjeneste i Paraguay er over formelt sett, og vi er ikke lenger utsendinger av Betel Trondheim eller Pinsemisjonen. Men vår misjon i Guds rike er ikke over, og her kommer litt oppdatering om hva som har skjedd siden vi kom hjem til Norge

Jeremia har startet opp i 1.klasse i Trondheim. Han stortrives og har allerede fått seg mange nye venner. Han er aktiv med på dansekurs, noe som virkelig fikk sin store start i Paraguay. Han synger fortsatt av full hals, og vi prøver å lede han til å kunne bruke talentene sine til en god lovprisning av Gud.

Samuel fikk komme tilbake til klassen sin, og går derfor i 5.klasse i Trondheim. Han også stortrives med både gamle venner og nye venner. Han spiller fotball i en fotballklubb, spiller fløyte på Kulturskolen og er med i en kristen klubb for tweens både i Betel Trondheim. Han var nylig gjennom de Nasjonale Prøvene i lesing, regning og engelsk, og det ser ut til å ha gått bra!

Camilla har startet opp igjen i Barne- og Ungdomspsykiatrien som psykiater. Hun trives godt på jobb, og føler at hun er nyttig og får gjort mye bra for barn og ungdom som strever. Hun er også tilbake i søndagsskolearbeidet i Betel Trondheim.

Thomas jobber nå v/misjonsskolen Gå Ut Senteret som dette året både har linjen Global Disippel og linjen Praktisk Missiologi og Bistand. Det har vært givende for Thomas å fortsette fokuset på misjon, nå i større grad enn før snakke om det og samtidig være på norsk jord. Det blir et team som reiser til Paraguay i år også. Det er også spennende med en misjonærfamilie som har planer om å reise ut i langtidsmisjon i Afrika, som Thomas har mye ansvar for. Ellers har tiden til Thomas gått mye i å fikse på huset siden vi kom oss inn i det igjen i midten av august.

Det er godt å være tilbake til Trondheim, selv om savnet etter Paraguay noen ganger virkelig er å føle på.

Guds velsignelse til våre tidligere støttepartnere og forbedere!

Tilbake til norsk fjellandskap. Det er utrolig vakkert på Rondane!

Kommentarer